Translate

dijous, 5 de desembre del 2013

DIP DE DÀTILS

Com que és la primera vegada que tinc un bloc de cuina i la informàtica no és cosa senzilla per mi, doncs vaig a poc a poc, però espero que de mica en mica ho aniré fent més bé.

Avui no tinc cap foto per penjar, però us vull donar una petita recepta que de cara a les festes nadalenques potser us anirà bé. Es tracta d'això que ara en diuen un "dip" i que no és res més que una mena de pasta per empastar sobre pa torrat o per menjar amb uns bastonets de verdura.

Per aquest només necessitareu tres ingredients: formatge d'empastar, formatge blau i dàtils. I quines quantitats? Doncs això depen de quants convidats tingueu. Si sou fins a 6 persones a taula, necessitareu 150 gr. del formatge d'empastar, 70 gr. de formatge blau i 6 dàtils. Ho poseu tot plegat al got de la batedora i a batre fins que quedi ben fi. Els que tingueu una Thermomix, millor que millor, encara us quedarà més fi. Quan tingueu la pasta el més fina possible, la poseu en un bol.
I com ens ho mengem això? Bé, tallem un parell de pastanagues en forma de bastons, jo primer les pelo, un parell o tres de branques d'api, les més blanques, també les pelo per treure tots els fils, i una o dues endivies.
Posem en una safata grossa, el bol amb el dip al mig, i tot al voltant, anem posant els bastons i les fulles d'endivia de manera que quedi bonic.

Com ho veieu? És fàcil, oi?

Apa, poseu-vos-hi! Ja em direu el què.


Per cert, si voleu celebrar les Festes amb un grup de companys de la feina, jo us ho puc organitzar. Em dieu quants sou, i jo us presento un menú. Si us agrada, concretem una data, i ENDAVANT!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada