Translate

dimecres, 14 de maig del 2014

DIP DE MAR

Fer aquest dip és ben senzill i en canvi us quedarà un petit aperitiu d’allò més bo i més vistós. Els ingredients que us calen són els següents:

1 llauna de musclos en l’adob que més us agradi
1 parell d’anxoves pel dip
alguna anxova més per la decoració (un parell per comensal)
½ capsa de formatge d’empastar (jo faig servir el de l’Hacendado, i us asseguro que surt boníssim)
uns bastonets de pa

Escorreu bé els musclos (la tria de l’adob és només a efectes del gust que agafen els musclos) i els aboqueu a la batedora. Hi aboqueu també un parell d’anxoves en oli(sense oli, of course) i la meitat de la capsa de formatge d’empastar. Tritureu bé, fins que us quedi una pasta ben fina. Amb una llengua pastissera, recolliu bé tot el que queda enganxat als laterals del pot, i seguiu triturant fins que quedi com una crema espessa. No necessita ni sal ni pebre ni res més, les anxoves ja són salades i els musclos ja han estat en el seu adob.
Aboqueu la crema en unes copes petites o gots petits, aquesta vegada farem una presentació individual.
Agafeu un parell de bastons de pa per comensal i un parell d’anxoves ben escorregudes. Enrosqueu una anxova a cada bastó.
Poseu el got amb la crema de musclos sobre un plat petit i col·loqueu els dos bastons amb l’anxova enroscada de manera que quedi vistós, i una cullereta petita al costat. I ja ho teniu!
En un bol hi poseu uns quants bastons més per què us asseguro que tothom voldrà acabar-s’ho tot.

Si voleu fer-ho d’una altra manera, podeu abocar tota la crema en un bol més gran, el poseu sobre una safata, i ompliu tot el canto de la safata amb els bastons.

Us asseguro que tothom voldrà saber com ho heu fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada